Kinderprogrammering

Het kinderprogramma is van 12:00 – 17:00 uur

  • Circusdrome – nostalgisch circustheater
  • Chantal de Wolde – kunstwerkplaats
  • Anneke Smit – Kunst & Klieder
  • Jeugdcircus Pavarini
  • Limofabriek
  • Smink & glitter tattoo’s
  • Doomijn Verwonderbus
  • Exoot – Scubabianchi – straattheater
  • Knippen & scheren
  • Festivalmarkt

Wildeman Singer songwriters tent

Wildeman Singer songwriters tent

12:15 – 12:45: muzikaal prentenboek

Voor de allerjongsten organiseert Doomijn kinderopvang een muzikaal prentenboek. Kinderen kunnen geszellig aanschuiven en luisteren naar prachtige verhalen welke muzikaal omlijst worden.

13:00 – 13:30: La loye

Onder de naam la loye maakt Lieke Heusinkveld prachtige, intieme indiefolk waar de angst van opgroeien en de kunst van het alleen zijn voorop staan. Live worden de songs zowel ongepolijst als ingetogen gebracht, waarbij de melancholie voorop blijft staan. De kracht van la loye ligt vooral bij de adembenemende en verhalende stem die keihard binnenkomt.

14:00 – 14:30: Isa Zwart

‘ISZA brengt met persoonlijke nummers een mystieke wereld in beweging. Zorgvuldig gewogen Nederlands teksten, warme klanken van een akoestische gitaar en dreigende elektronica zorgen voor een bijzondere combinatie van geluid en tekst. ISZA legt rauwe emoties bloot en zoekt naar muzikale en tekstuele verbinding.  ISZA van begin tot eind te boeien.’

16:00 – 16:30: TAMAR

Meer dan tien jaar staat ze al op de planken met haar liedjes. Eerst in het Engels, tegenwoordig in het Nederlands. Liedjes als kleine poëtische kunstwerkjes. T A M A R, oftewel Tamar Tanasale, uit Roden speelt 18 september op Festival Zwetsen & Kletsen, wat betreft de organisatie een echte ”must see”!

Alvasi Mainstage

Alvasi Mainstage

14:45 – 15:45: St. Solaire

In 2014 gaan Geert van Emden en Jesse den Dulk samen de studio in met de intentie om een EP op te nemen. Als Pascal Konings en Tijs Kulker erbij komen is de band en het geluid van St. Solaire compleet. Dansend tussen pop, folk en alternatieve rock. St. Solaire bouwt een naam op en ze worden gevraagd om te touren met Haevn. Inmiddels heeft de indiepopband gespeeld in zalen als TivoliVredenburg, Doornroosje en Paradiso. In 2017 winnen ze de Grote Prijs van Rotterdam en daarna volgde het maken van een hoop goede muziek. Op 18 september zijn deze Belgische heldenn, live te aanschouwen tijdens Festival Zwetsen & Kletsen.

16:45 – 17:30: The Lighthouse (BE)

(ENG) ‘Songs that feel like Fridays’: that’s The Lighthouse’s trademark. According to The Lighthouse, Fridays are intended to blithely immerse yourself in the night, invoking thoughts of fun and passion and endless neon moods with their catchy Indie Pop songs. With over 200 shows that brought them as far as the infamous Sziget Festival in Budapest and  racking up a couple Million streams across the board, their success knows no bounds. Their debut full album ‘Whatever Comes Our Way’ was released late 2019 and produced by multi-platinum producer Huub Reijnders (NL).  More than ever, the new songs take the listener along on a trip into their universe of sultry summer evenings and wild adventures.

(NL) In 2017 werd de muziekgroep The Lighthouse een van de winnaars van De Nieuwe Lichting, een wedstrijd voor jonge groepen van radiozender Studio Brussel. Hierdoor kon de band aantreden op diverse festivals, waaronder Pukkelpop, Suikerrock, Crammerock en Maanrock. Daarvoor waren ze echter al te zien op verschillende podia, tot Sziget in Hongarije toe.

18:00 – 19:00: Boogie Beasts (BE)

Boogie Beasts is een Belgische alternatieve bluesband uit Limburg en Luik. De band werd opgericht in 2011 en mixt blues en boogie met rock en garagerock. Inmiddels hebben ze hun sporen ruim verdiend en zijn ze te beluisteren op diverse grote podia in Europa.