Kinderprogrammering

Het kinderprogramma is van 12:00 – 17:00 uur

 • Circusdrome – nostalgisch circustheater
 • Chantal de Wolde – kunstwerkplaats
 • Anneke Smit – Kunst & Klieder
 • Jeugdcircus Pavarini
 • Limofabriek
 • Smink & glitter tattoo’s
 • Doomijn Verwonderbus
 • Schetsen & Kletsen
 • Knippen & Scheren
 • Kleurrijke kinderworkshops
 • Vintage & groen festivalmarkt

Wildeman Singer songwriters tent

Wildeman Singersongwriters tent:

13:15 – 14:00: Muzikaal prentenboek

Voor de allerkleinsten, wordt er een muzikaal prentenboek georganiseerd in de Wildeman Singersongwriters tent. Mooie verhalen, met een muzikaal randje!

15:30 – 16:00: Holi Fools

De muziek van Holi Fools omschrijven Ruud Fieten & Romee Cooler zelf als High-end DIY folk . Romee en Ruud zijn zelf ook echte Do It Yourself-ers. Zij nemen hun muziek op in een zelfgebouwde houten yurt op Minitopia in Den Bosch, te midden van een eetbare tuin. Nu de coronamaatregelen niet meer gelden kan het duo weer gaan spelen en maakt het zich klaar voor de eerste echte festivalzomer sinds twee jaar. Vanaf april 2022 kan je Holi Fools o.a.  aanschouwen in de Bunker in Gemert en op Paaspop in Schijndel en Festival Zwetsen & Kletsen Zwolle.

17:30 – 18:15: ROO

De broers Alfred en Jaap Roo, maken al ruim tien jaar eigen muziek, zowel als duo als met band. De twee hebben inmiddels drie albums uitgebracht onder bandnaam ROO en hopen dit jaar met een vierde te komen. Deze albums zijn echter allemaal Engelstalig, ‘ Hier Vuul Ik Meej Thuus ’ is het eerste nummer van de broers in het dialect. Het nummer ‘Hier Vuul Ik Meej Thuus’ is een eerbetoon aan Rouveen en werd gemaakt voor een podcast van Hendrik-Jan Bökkers. Wie de boers live wil aanschouwen kan op zaterdagavond 17 september terecht in Zwolle op de tweede editie van Festival Zwetsen & Kletsen Zwolle.

Mainstage Dieze Oost

Alvasi Mainstage

14:15 – 15:15: Roots Creation

Als je aan reggae uit het oosten van het land denkt kun je niet om Roots Creation heen. De band rond de charismatische Ethiopische frontman Aron aka Jah Bird realiseerde de afgelopen jaren een vrij constante stroom van sterk nieuw materiaal. Je hoort het direct, Roots Creation is een geoliede machine. De drummer en bassist stuwen een zeer stabiele en dansbare groove waar de bubbels en skanks van de toetsenist en gitaristen naadloos in vallen. De vocalen worden prachtig meerstemmig ondersteund door de vocaliste en gitarist. Samen met de twee blazers en een geluidsman die precies weet hoe reggae werkt resulteert dit alles in een zeer aangename en complete sound. Het zijn sterke nummers met een duidelijke boodschap die vol overtuiging wordt overgedragen. Conclusie: Roots Creation is een waanzinnige roots reggae band met een sterke eigen sound die haar naam meer dan eer aandoet. Een nog redelijk onontdekte parel van Twentse bodem!

16:15 – 17:15: Marise den Bakker

Marise den Bakker (19 jaar) is singer-songwriter en woont in Baak, een klein dorp in de Achterhoek. Ze studeert aan de Herman Brood Academie in Utrecht. Haar teksten gaan over haar gedachten en gevoelens uit het dagelijks leven, over onzekerheden, angsten en drukte in haar hoofd. Ze vindt het belangrijk om te zingen over onderwerpen die soms moeilijk bespreekbaar zijn. In juni 2019 won Marise de landelijke finale van Kunstbende in de categorie muziek met haar eigen nummer “Drink Door”. Dit succes zorgde ervoor dat ze in de zomer van 2019 op Lowlands speelde.

18:30 – 19:30: Springstof

Deze Zwolse band zorgt ervoor dat je letterlijk van je plek afkomt. Zoveel energie, niet te bevatten. Een mix van funk, rock en hip hop. Een sterke en doch aanstelijke cocktail!

19:30 – 21:30: Six of one

Six Of One speelt stevige pop- en rock-nummers uit de jaren ’80 tot heden. De kracht van de band zit in de kwaliteit en de keuze van de muziek. Ze spelen de nummers zoals die bedoeld zijn en gaan daarbij ook de ‘moeilijkere’ nummers niet uit de weg. Door de ruime bezetting kunnen ze de kwaliteit en herkenbaarheid van de covers die ze spelen glansrijk overeind houden. Six of One is een professionele rock-coverband waar het niet draait om het volume, maar waar de nadruk ligt op beleving en kwaliteit.

22:00 – 23:00: Convoi Exceptional

Rotterdamse rausband met pompende beats en scheurende sax! Met recht de afsluiter van de zaterdagavond!