Meer dan 20 doorbrekende artiesten treden op tijdens de tweede editie van Festival Zwetsen & Kletsen

Festival Zwetsen & Kletsen is een kleurrijk en uniek festival dat ook in 2022 zal neerstrijken in Park de Hogenkamp Zwolle. Ook dit jaar heeft de organisatie wederom gezocht naar muzikaal talent uit de regio Zwolle, maar heeft dit jaar voor het eerst ook over de regiogrensen gekeken.

Stichting Wildebras is blij te kunnen mededelen dat zij over het gehele weekend meer dan 20 muzikale artiesten heeft weten te programmeren. Lokaal talent uit Dieze treedt op, maar evengoed artiesten uit Belgiƫ. Bezoekers kunnen kiezen uit een breed repetoire, van singersongwriters tot uocoming indie rock bands.

De meeste artiesten hebben reeds behoorlijke ervaring opgedaan. Zo traden enkele reeds op tijdens het alom bekende Sziget Festival, Manana Manana, Paradiso, maar ook lokaal bij het Zwolse Hedon. Naast al het muzikale geweld treffen bezoekers een ongedwongen sfeer, waar op kleinschalige wijze genoten kan worden van mooie speciaal biertjes, wijntjes en prima streekfood. Ook voor kinderen is er bizar veel te doen, ranja tappen @de limofabriek, op bezoek bij het nostalgisch circustheater en creatief bezig zijn @de werkplaats van kunstenares Chantal de Wolde.