Wat kost een ticket voor Zwetsen & Kletsen?

Een ticket kost €4,50,- De aangekochte ticket is geldig voor enkel de dag van jou keuze en staat vermeld op je aangekochte ticket. Wil je twee dagen gezellig langs komen, dan zul je dus twee tickets moeten aankopen.

Zijn kinderen welkom en moeten kinderen in het bezit zijn van een ticket?

Kinderen zijn meer dan welkom. Er zijn tal van leuke activiteiten voor ze. Kinderen tot en met 2 jaar hebben vrij entree. Kinderen van 3 jaar en ouder, betalen dus €4,50,-.

Is mijn ticket geldig voor de hele dag?

Je koopt een ticket voor een specifieke dag via de ticketlink. De gekochte tickets zijn geldig voor 1 dag het is helaas niet mogelijk omgeruild worden voor een ander dag.

Waarom moet ik een ticket kopen?

Stichting Wildebras organiseert Zwetsen & Kletsen geheel belangenloos. Wij financieren het festival door middel van subsidies en sponsoren. Met veel plezier en passie willen wij heel graag voor jou volgend jaar de derde editie organiseren. Helaas zullen de subsidies volgend jaar een stuk minder zijn. Wij hopen met een goede opkomst dit jaar toch de volgende editie te kunnen financieren door middel van het vragen van entree.

Ik heb een vrijkaart, wat nu?

Wat een geluksvogel ben jij 🙂   De vrijkaart is geldig voor 1 persoon voor 1 dag. Je hoeft verder niks te doen, alleen de vrijkaart mee te nemen en bij de entree van het festival in te leveren.

Wat zijn de tijden voor Zwetsen & Kletsen

De volgende tijden worden gehanteerd: vrijdag 17:00 – 23:00
zaterdag 12:00 -23:00 – zondag 12:00-19:00

Kan ik mijn ticket ruilen tegen een andere dag?

Tickets ruilen tegen een andere dag, of event is helaas niet mogelijk. Mocht het festival niet door kunnen gaan, krijg je het aankoopbedrag exclusief servicekosten terug, of is je ticket geldig voor een eventuele nieuwe datum.

Heb ik munten nodig tijdens het festival?

Ja, Munten kun je kopen tijdens het festival. Een muntje kost €2,70 en is breekbaar. Een halve munt is dus €1,35  waard. Munten koop je voor één editie. Dus de munten van vorig jaar, zijn niet meer te gebruiken tijdens de editie van 2022. De munten die je dit jaar koopt, zijn niet meer in 2023 te gebruiken. Koop dus met mate, en maak ze lekker op!

Hoe kan ik betalen?

Betalen kan alleen via PIN. Dit doen wij om de veiligheid van onze medewerkers zoveel mogelijk te waarborgen. 

Mag ik mijn eigen eten of drinken meenemen?

Het meenemen van eigen consumpties is niet toegestaan. Op het festival is eten en drinken (ook non-alcoholisch) verkrijgbaar.

Zijn er toiletten aanwezig tijdens Zwetsen & Kletsen?

Er zijn toiletten aanwezig voor mannen en vrouwen. Deze zijn gratis toegankelijk op het terrein. Ook houden we rekening met mindervalide bezoekers. Zij hebben hun eigen toiletvoorziening. Wat betreft schoonmaak, steken we iedere twee uur, zelf de handen uit de mouwen, om ervoor te zorgen dat het geheel lekker proper blijft!

Mag ik mijn hond meenemen?

Huisdieren zijn niet toegestaan, mits het hulphonden betreft en deze aangelijnd zijn.

Bezoek op eigen risico

Uw bezoek aan festival Zwetsen & Kletsen is geheel op eigen risico. Stichting Wildebras, oftewel de organisatie, kan niet aansprakelijk worden gesteld voor verlies, diefstal of beschadiging van eigendommen of letsel aan u zelf of aangebracht aan anderen. Bezoekers zijn verplicht zich te houden aan voorschriften en/of aanwijzingen van de medewerkers van de organisatie. In situaties waarin de huisregels niet voorzien, beslist de organisatie.

Film & foto's

O jee, kom ik op de foto of video? Wij maken tijdens Festival Zwetsen & Kletsen foto’s en video’s voor promotionele doeleinden. Mocht je absoluut niet op een foto of video terecht willen komen, dan willen we vragen dit expliciet bij de entree, bij binnenkomst te melden. U krijgt dan zichtbaar een keycord om, zodat fotografen weten, dat ze u buiten beschouwing dienen te laten.